Thema september 2019

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand september?

Een zinderend warm slot van augustus. Met die tropische temperaturen hoef je tegenwoordig toch niet meer op vakantie naar een warm eiland? Maar net nu we ons weer helemaal gingen aanpassen, moeten we weer volop aan de bak. De scholen zijn weer begonnen, de kantoren stromen vol en we staan weer massaal vast in de file. Gelukkig kun je met een nieuw thema "vinyl aan de wand" volledig ontspannen. Relaxt kijken of je de overeenkomst ziet in de 4 elpees die bij mij thuis aan de wand hangen. De link tussen de platen kan werkelijk in alles zitten. Niets is te gek. Het kan de hoes zijn, de liedjes, de artiesten, de producers, etcetera. Laat je fantasie de vrije loop gaan. Lees meer

Wordt het in september weer een combi win? Coby kopte de oplossing in die Arjan alleen nog maar het laatste zetje had hoeven geven. Ik vind eigenlijk dat ze beiden de credits verdienen! Goed gedaan. Kijken of jullie het thema van september weten te raden. Echt moeilijk is ie niet is mijn inschatting. Ik ben vooral nieuwsgierig of je het thema raadt als je alleen de albumhoezen nog maar hebt gezien. Als je het dan denkt te weten, wat gaf bij jou de doorslag? Wat kwam er bij jou in die opwelling waardoor het thema zich openbaarde?

Weet je dat één van mijn favoriete albums en artiesten er tussen hangt deze maand? Man, man, man, wat ben ik hard gegaan op dat album. 't Is ook één van mijn beste kameraden z'n favoriet. Ik ben benieuwd of hij deze maand mee leest. Hij zal het album meteen herkennen. Standje burenruzie en knallen. Rest mij jullie veel succes te wensen met het raden van het thema. Laat een reactie achter onderaan deze pagina. Wie weet is de eeuwige roem en onmetelijke eer voor jou deze maand.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Coby

  Coby

  01 september 2019 op 08:58 | #

  Jamaica
  Houses of the Holy - D'yer Mak'er
  Bloody Tourists - From Rochdale to Ocho Rios
  Goodbye Yellow Brick Road - Jamaica Jerk-Off
  Labour of Love II - Kingston Town.

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 september 2019 op 09:20 | #

   Wauw, da's snel gevonden. Gefeliciteerd Coby. Jamaica is idd het juiste antwoord. En het leuke is, ik heb zelf ook weer wat geleerd. Ik wist zelf niet dat Ocho Rios een plaats op Jamaica was. Ik had zelf namelijk dreadlock holiday als nummer voor ogen. Dat speelt zich ook af op Jamaica, en het land zelf wordt ook bezongen. Goed gevonden. Geniet van de eer!

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen