Thema oktober 2019

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand oktober?

Zeg nou eerlijk. Je zat er al even op te wachten. Of niet? Als bedenker van de maandelijkse thema's moet ik het tempo niet opvoeren. Het risico dat ik snel zonder nieuwe inspiratie kom te zitten is mij te groot. Maar als je eenmaal aan het puzzelen bent met zo'n thema, dan wil je toch graag de volgende voorgeschoteld krijgen? Is de volgende net zo ingewikkeld als de huidige? Of wordt dit een inkoppertje? Alles draait in het maandelijkse 'thema raden' om de overeenkomst tussen de 4 albums die bij mij thuis aan de wand hangen. De ene keer moet je echt je hersens kraken omdat de overeenkomst verstopt zit in een liedje op elk album. Maar soms staart het je recht in het gezicht. Wat is het deze maand? Lees meer

Het thema dat deze maand centraal staat, kwam spontaan in mij op terwijl ik naar een cd luisterde in de auto (je leest het goed. Een cd, ja. Ook ik luister ze nog). Gek wat het luisteren van een liedje soms met mij doet. Ik vroeg mijn vriendin meteen mij het thema door te sturen in de app, opdat ik het niet zou vergeten. Al rijdend is het lastig notities maken. Helemaal gelukkig met mijzelf had ik een leuke autorit. Hard meeblerend met het nummer kon mij niets meer gebeuren. Eenmaal thuis begint dan het verdere speurwerk. Want welke drie andere albums passen bij dat thema? Zodoende is het voor mijzelf ook altijd even puzzelen. Maar het is weer gelukt. En passant nog twee nieuwe thema's bedacht. Dus 2019 zingen we wel uit.

Veel succes met het puzzelen. Laat onderaan in de reacties weten als je het thema gevonden hebt. Wie weet is de eeuwige roem en onmetelijke eer voor jou deze maand.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Coby

  Coby

  01 oktober 2019 op 16:01 | #

  liedjes over school
  Van Halen: Hot for Teacher
  The Police: Don't Stand So Close to Me
  Pink Floyd: Another Brick in the Wall (Part 2)
  Alice Cooper: School's Out

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 oktober 2019 op 17:19 | #

   Dat is drie op een rij! Gefeliciteerd Coby, het antwoord klopt als een bus.

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen