Thema november 2019

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand november?

Het bedenken van een nieuw thema "vinyl aan de wand" drijft me wel eens tot waanzin. Wat moet ik nou weer verzinnen? Zo'n maand vliegt ook als een malle voorbij. Voor je het weet is het weer de eerste van de maand. En ik kan jullie niet teleurstellen. Jullie rekenen er op. Maar gelukkig is het mij nu ook gelukt. Een gloednieuw thema is gereed. Welke overeenkomst ik zoek, zeg ik niet. Dat is aan jullie. Het kan namelijk in alles verscholen zitten. De hoes, de liedjes, de artiesten. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is mogelijk. Ik wil niet teveel hints geven, want het raden gaat jullie over het algemeen goed af. Lees meer

Zoals gezegd viel het bedenken van het thema van november mij niet mee. Ik zat er echt een beetje mee in mijn maag. Gelukkig heeft oktober 31 dagen, dus ik had even de tijd. Maar dan nog, als de inspiratie verdwenen is, kun je nog zoveel dagen de tijd hebben om iets te verzinnen, zonder inspiratie heb je daar niets aan. Een writersblock. Een soort firewall in mijn hoofd voor thema's. Niets drong door.

Maar zoals altijd kwam het ook nu weer goed. De inspiratie werd op tijd gevonden. Ik werd een beetje op weg geholpen door een Engelse nieuwsbrief over muziek. Ik kreeg het thema min of meer op een presenteerblaadje aangereikt. Het enige wat mij restte was het zoeken van de juiste albums bij het thema. Maar nu draaiden de raderen in mijn hoofd op volle toeren. Stuk voor stuk kwamen ze tot mij. De kwartjes vielen. Nu is het aan jullie om het juiste verband te vinden. Succes met raden. Als je denkt te weten wat het thema van november is, laat het dan in een reactie onderaan deze pagina weten. Wie weet is de eeuwige roem en eer voor jou deze maand.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Eddy

  Eddy

  01 november 2019 op 10:21 | #

  Schizoid Man, Paranoid, Madman, Imagine Dragons... als dit niet alle psychische stoornissen zijn!

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   02 november 2019 op 00:59 | #

   Jazeker Eddy. Klopt als een bus. Gefeliciteerd. Lang niet gek gevonden.

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen