Thema november 2018

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand november?

Een glorieus moment. Zo kan ik het thema "vinyl aan de wand" van vorige maand wel noemen. Niet eerder duurde het meer dan 24 uur voordat een thema geraden was. Ruim 48 uur. Wat zeg ik, misschien wel 50 uur heeft het geduurd. Wauw! Het kan dus toch. Pfoe, waar je al niet blij mee kunt zijn. Ik bedoel. Het zou nog mooier zijn als het thema nog steeds 'open stond' Een soort onneembare vesting was. Maar dat is niet zo. Jullie zijn te goed. Geen thema is onkraakbaar. Zoveel is wel duidelijk. Daarom ben ik blij met de kleine succesjes, zoals een thema dat niet binnen een dag geraden is. Lees meer

Het thema "vinyl aan de wand" van november is er één om je vingers bij af te likken. Misschien wel een beetje een grote mond van mijn kant, maar ik meen het. Ik vind het oprecht een leuk thema. Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt, maar deze maand komt het aardig dicht in de buurt.

Wie raadt als eerste wat de overeenkomst is tussen de 4 albums die bij mij thuis aan de wand hangen? "Ze zijn allemaal vierkant" Nee, nee. Zo flauw is het thema niet. "Ik zie op elke albumhoes letters staan" Ja, dat gebeurt al snel. Nee, de thema's zijn wel wat complexer dan dat. Ik vraag wel iets meer van je denkvermogen of je muzikale kennis. Maar verder dan dat kan het thema in werkelijk alles schuil gaan. Niets is te gek. Of het deze maand ook zo'n 'gek', of te gek, thema is, is aan jou. Laat jouw oplossing als reactie achter op deze webpagina. Maar wees er snel bij, want het duurt niet iedere maand meer dan 24 uur. Je speelt overigens voor de onmetelijke eer en een figuurlijke handdruk van mij. Deze site wordt namelijk niet gesponsord.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (4)

 • Coby

  Coby

  01 november 2018 op 16:29 | #

  Mick Jagger en Keith Richards hebben aan alle 4 albums meegewerkt.

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 november 2018 op 17:05 | #

   Hoi Coby, dat is niet helemaal het antwoord dat ik zoek. Houd het simpel, dan heb je het. Want ze hebben namelijk niet letterlijk aan alle 4 albums meegewerkt.

   antwoord

 • Hildo

  Hildo

  01 november 2018 op 20:13 | #

  Klopt, ze hebben meegespeeld op Bush Doctor. Honky Tonk was een hit van de stones zelf. Back Street girl hebben ze ook geschreven.
  Het enige album waar ze niet aan mee hebben gewerkt is die van The Verve.
  Bitter Sweet Symphony was die track met plagiaat gezeur waarbij de stones aan het langste eind trokken en alle royalty's kregen (maar het dus niet geschreven hebben).
  Is dit beter Richard?

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 november 2018 op 21:05 | #

   Hoi Hildo. Dat is zeker beter. Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Dat maakt jou de grote winnaar van deze ronde. Gefeliciteerd!

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen