Thema maart 2020

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand maart?

Het thema van de vorige maand was een prooi voor Ivo. Nogmaals gefeliciteerd. Ik schat jouw kansen voor het thema van maart 2020 minstens zo goed in. Waar ik dat op baseer? Op het muziekgenre. Jazzrock of fusion, zo u wilt, om precies te zijn. Niet bepaald het genre dat bij veel mensen in de kast staat, of in een Spotify afspeellijstje staat. Maar wel bij Ivo. Maar er zijn kapers op de kust. Martin, een veelwinnaar van de thema's van de maand, heeft er ook het een en ander van in huis. Maar laat je dit niet afschrikken lieve mensen. Iedereen kan meedoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Iedereen begint op nul. En meer van dat soort clich├ęs. Wie raadt als eerste welke overeenkomst er verscholen zit in de 4 albums die bij mij aan de wand hangen? En het leuke is, die overeenkomst kan in werkelijk alles zitten. Soms zo simpel als in de albumhoezen. Al zou ik er deze maand niet op rekenen ;-) Soms helpt het als je de muziek wel heel goed kent. Wat zal het dit keer zijn? Lees meer

Bitches Brew schittert na twee eerdere verschijningen opnieuw. En terecht! Nou, het is eerder toeval. Maar het geluk wil dat ik met dit album meerdere thema's kan maken. Bitches Brew is mijn absolute favoriete jazzplaat aller tijden. Als ik al iets mag bereiken met dit thema "vinyl aan de wand" van maart 2020, is het wel dat meer mensen Bitches Brew ontdekken.

Maar wat is dan het thema "vinyl aan de wand"? Wie gaat het als eerste raden? Ik kijk uit naar jullie reacties. Wie weet is de figuurlijke handdruk en onmetelijke eer dan voor jou. Succes met raden.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Coby

  Coby

  01 maart 2020 op 08:50 | #

  John McLaughlin

  antwoord

 • Webmaster Meijer

  Webmaster Meijer

  01 maart 2020 op 13:52 | #

  Gefeliciteerd Coby. Dat is helemaal correct. Snel gevonden. Top

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen