Thema maart 2017

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand maart?

Maart, de maand waarin het voorjaar ontluikt, de wereld van mens en dier soms letterlijk ontwaakt. Kortom, een heerlijke maand met frisse energie. Energie dat je best zou kunnen gebruiken om een nieuw thema "vinyl aan de wand" te raden. Dus zet hem op en ga ervoor. Wat heb je te verliezen? Je eer? Hoezo, omdat je misschien een verkeerd antwoord zou kunnen geven? Echt, ik zal je niet uitlachen. Ik moedig je alleen maar aan om zo snel mogelijk met oplossingen te komen. En bovendien is iedereen die meedoet aan deze maandelijkse vinylquiz, van een behoorlijk hoog niveau. Voor de mensen die deze quiz voor het eerst zien. Ik ben op zoek naar een overeenkomst tussen 4 albumhoezen die bij mij thuis aan de wand hangen. Die overeenkomst kan ik werkelijk alles zitten, het is niet perse een visuele overeenkomst. Misschien hadden alle artiesten wel dezelfde tuinman in dienst. Werkelijk, kan het zo ver gezocht zijn? Uhhh, ja, dat kan ;-) Dus wees niet te beperkt in je gedachtevorming. Lees meer

Als jij deze maand denkt te weten wat het thema is, laat dan een reactie achter onderaan deze pagina. Wacht niet te lang met reageren, want voor je het weet word je voorbij gestreefd door iemand die het thema ook weet. Tot op het heden wordt het thema altijd snel geraden, hoezeer ik ook mijn best doe een 'onkraakbaar' thema te bedenken. Voor de eerste goede inzender is er, zoals te doen gebruikelijk, de onmetelijke eer en een figuurlijke handdruk van mij! Rest mij jullie allen veel plezier toe te wensen bij het 'kraken'! Succes.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Coby

  Coby

  01 maart 2017 op 16:08 | #

  De overeenkomst is dat ze spelen met andere bands.

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 maart 2017 op 16:11 | #

   Hallo Coby, ik weet uit goed 'ingelichte' bronnen wat je exact bedoelt. En daarom feliciteer ik je met de eer en de figuurlijke handdruk. Het thema heeft idd te maken met de artiestennaam. En dan specifiek de combinatie artiest & band.

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen