Thema juni 2022

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand juni?

Wat kenmerkt de maand juni nog meer dan het "Thema vinyl aan de wand"? Juist ja. Het is de festivalmaand bij uitstek. Toegegeven, juli en augustus kunnen er ook wat van, maar juni spant wat mij betreft de kroon. Heerlijk dat het na enkele jaren weer mogelijk is voor grote festivals zoals PinkPop om weer een onvervalst heerlijk weekendje muziek op een weide te organiseren. Dat wordt genieten. Voor wie naar 1 van de vele festivals gaat: heel veel plezier. En mocht je je nou een beetje vervelen tussen bedrijven door en het festivalbier smaakt je niet langer. Wees dan niet getreurd. Je kunt altijd proberen het thema te raden van de 4 vinylalbums die bij mij aan de wand hangen. Het thema van mei is (was) eind mei ook (nog) niet geraden. Wie weet hoe lang erover gedaan wordt in juni. Lees meer

Zal het thema van juni ook zo lastig te kraken zijn als die van mei? Eerlijk? Ik denk dat het goed mogelijk is dat het 'geheim' zich niet zomaar prijs geeft. Dat is voor mij ook een soort sport op zich. Dan compenseer ik het ergens in de komende periode met een wat simpeler thema. Rest mij jullie veel plezier en succes te wensen bij het raden van het thema. Wie weet als eerste wat dat thema is? Voor de gelukkige winnaar wacht de onmetelijke eer en de figuurlijke handdruk.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (3)

 • Martin

  Martin

  01 juni 2022 op 15:40 | #

  De maand is nog lang, maar alvast een shot voor de boeg( betaalde liefde

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 juni 2022 op 16:18 | #

   Tenzij je weer iets ontdekt hebt wat ik zelf niet gevonden had… Je weet maar nooit bij jou -;)
   Ik zoek wat anders.

   antwoord

 • Martin

  Martin

  01 juni 2022 op 17:08 | #

  Can’t buy my love, Roxanne, cracked Actor. Daarin zijn toch wel implicatie en danwel zeer explicite verwijzingen naar dit thema te vinden. Maar goed, geen idee of er in Sweet home Alabama een prostituée actief is.

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen