Thema juni 2020

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand juni?

Oh juni. Juni, juni, juni. Oh heerlijke maand van de zomerfestivals. Wat een weemoed. Wat voor mij persoonlijk een absoluut hoogtepunt van 2020 had moeten worden, pakt uit als een dieptepunt. Geen festivals i.v.m. de coronamaatregelen. Tsja, ik heb op deze plek wel vaker mijn hart uitgestort. Ik begrijp de afgelastingen heel goed, maar ik blijf het uiteraard jammer vinden. Nu juni daadwerkelijk aangebroken is, word ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Rest mij niets anders dan mij verder storten op het afspelen van muziek. En gelukkig is er ook de maandelijkse muziekquiz. Bij mij thuis hangen 4 vinylalbums aan de wand. Aan jullie de vraag wat de overeenkomst is tussen die 4 albums. Het kan in werkelijk alles zitten. De artiest, de titel van de liedjes, de inhoud van de liedjes, de producer, de vormgeving van de hoezen. Niets is te gek, niets is ondenkbaar. Lees meer

Voor het thema van deze maand wil ik wel een waarschuwing vooraf geven. Ik ben niet verantwoordelijk voor het afgebeelde of voor de inhoud van de teksten. Er zit een exemplaar tussen dat niet voor de tere zieltjes is. Wees gewaarschuwd.

Maar je moet wel alles aandachtig bekijken, wil je achter het thema "vinyl aan de wand" van juni komen. Anders zit de onmetelijk eer er niet voor je in. Ik ben verder benieuwd of het thema dit keer ook een prooi is voor Coby. Ik wens iedereen in ieder geval veel plezier en succes met raden.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Coby

  Coby

  01 juni 2020 op 09:08 | #

  De titelsongs verwijzen naar een straat.
  Iron Maiden - 22 Acacia Avenue
  Bruce Springsteen - Tenth Avenue Freeze-Out
  Tom Waits - Kentucky Avenue
  Van Morrison - Cyprus Avenue

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 juni 2020 op 09:27 | #

   Gefeliciteerd Coby. Al 4 maanden op een rij ongeslagen. Chapeau. Zo'n reeks heeft niemand eerder neergezet.

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen