Thema juni 2017

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand juni?

We hebben heerlijk kunnen genieten van één van de beste Hemelvaartweekenden qua weer sinds heugenis. Wat was dat heerlijk. De bbq draaide overuren. In geen winkel was meer een ijsje verkrijgbaar. Hopelijk hebben jullie geprofiteerd van die mooie dagen en zijn jullie nu goed uitgerust. Klaar voor een nieuwe strijd. Een strijd op .... Oh wacht, het is niet de Europa League finale of een zware bergetappe in de Giro. Het gaat hier om denksport. Een muzikale quiz waar ik jullie 4 albumhoezen voorschotel die bij mij thuis aan de wand hangen. Letterlijk aan de wand hangen. Klaar om door jullie met elkaar in verband te worden gebracht. Wie raadt als eerste het thema van de maand juni? Het thema kan in werkelijk alles schuil gaan. Of het nou een overeenkomst in liedjes is, de artiesten, de producer van het album, of een meer visuele overeenkomst, niets is te gek! Lees meer

Erik vroeg mij vorige maand of ik tevreden was dat er zo lang over was gedaan om het juiste thema te raden. Ja, ik was erg blij dat het eens meer dan een dag heeft geduurd. Twee dagen maar liefst. Ik kon m'n geluk niet op ;-) Zal het deze maand lukken om dat te toppen? Ik vraag het mij af. Zo moeilijk is het thema dit keer niet. Kom op, iedereen kan weer meedoen. Je hebt hier geen hogere muziekkennis voor nodig. Nee, zeker niet, maar een beetje zal wel helpen. Kijk, een thema weggeven dat doe ik nou ook niet bepaald graag. Je mag er best een beetje je best voor doen.

Als jij deze maand denkt te weten wat het thema is, laat dan een reactie achter onderaan deze pagina. Wie weet ben jij dan deze maand de gelukkige. Je krijgt dan de onmetelijke eer en een figuurlijke handdruk van mij! Ik ben ook benieuwd of jullie alle albums kennen die staan afgebeeld. Ik denk dat vrijwel iedereen 3 van de 4 zal herkennen, maar kennen jullie ook het album dat schuil gaat achter die wat macabere, donkere hoes? Zo ja, wat vinden jullie van dat album? Ik wens jullie sowieso veel plezier bij het 'kraken'! Succes.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (6)

 • Ivo

  Ivo

  01 juni 2017 op 15:08 | #

  Na de donkere winterdagen staat het vakantiegeld op de rekening! Met het gezin op verre vakantie! Om eenmaal ter plekke tot inzicht dat het ergens verkeerd is gegaan en je het liefst hard weg wilt rennen van die helse plek

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 juni 2017 op 15:52 | #

   Hoi Ivo, ik heb smakelijk moeten lachen om jouw antwoord. Je hebt wel alle albums erbij betrokken. Credits voor jouw fantasierijke kronkels. (of spreek je hier uit eigen ervaring?)
   Maar ... je raadt het al: ik zoek toch iets anders.

   antwoord

 • Coby

  Coby

  01 juni 2017 op 19:31 | #

  Rick Rubin Hij is de producer van de albums.

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 juni 2017 op 20:15 | #

   De vlaggen kunnen uit en de slingers worden opgehangen, want jij hebt de winnende inzending Coby.
   Gefeliciteerd met deze eer. De 2e keer al.

   antwoord

 • Rinze

  Rinze

  02 juni 2017 op 23:32 | #

  Rick Rubin produceerde alles

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   03 juni 2017 op 09:39 | #

   Rinze, dat klopt. Coby was echter een dag eerder met het antwoord.

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen