Thema januari 2020

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand januari?

Mijn goede voornemens voor 2020? Complexere thema's "vinyl aan de wand" bedenken. Jullie zijn er namelijk collectief te goed in. Binnen een dag zijn ze vaak geraden. Hopelijk is het eerste thema van 2020 een lastig thema. Tel daarbij op de kater van oudejaarsdag (teveel alcohol gedronken, weer geen 30 miljoen in de Staatsloterij), en het kon wel eens 2 januari worden voordat het thema is geraden. Zou dat de start zijn voor een zeer goed muzikaal muziekmeijer.nl-jaar? Ik help het mezelf hopen. Aan het concept is niets veranderd. Ik ben op zoek naar de overeenkomst in de 4 albums die bij mij thuis aan de wand hangen. Zit het thema in de hoezen of in de liedjes? Of is het de opnamestudio? Het kan echt alles zijn. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Lees meer

De kerstvakantie gaf mij de tijd om aan de thema's voor 2020 te werken. Een bijzonder productieve vakantie wat dat betreft. Ik kom 2020 wel door. Inspiratie genoeg. Voor sommige thema's kan het wel betekenen dat ik nog op zoek moet naar nieuwe aanwinsten voor mijn vinylcollectie. Het kan dus nog steeds dat ik soms een plaat niet in eigen bezit heb. Dat is lastig als een thema moeilijk te maken is, en je slechts drie van de vier opties in huis hebt. Maar dat geeft aan de ene kant ook richting om mijn collectie uit te breiden. Soms sta ik maar wat tussen de bakken vinyl te zoeken, en weet ik gewoon niet meer wat ik zoek. Met de druk om thema's af te ronden, kan ik gericht op zoek.

Maar nu eerst het thema "vinyl aan de wand" van januari 2020. Wie gaat dit thema op 2 januari raden? Wie is als eerst weer voldoende licht in zijn/haar hoofd om weer te kunnen denken? Voor wie begint het nieuwe jaar feestelijk? Ik ben nieuwsgierig. Zet hem op! Laat je opties maar doorkomen onderaan deze pagina. Wie weet is de figuurlijke handdruk en onmetelijke eer voor jou.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Martin

  Martin

  01 januari 2020 op 13:25 | #

  Jeff Lynne

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 januari 2020 op 14:19 | #

   Netjes Martin. Gefeliciteerd. Een goede manier om 2020 te starten. Met een overwinning.

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen