Thema april 2020

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand april?

Wij bevinden ons wereldwijd in een heftige tijd. De pandemie van het coronavirus heeft ons in haar macht. Het virus grijpt razendsnel om zich heen en heeft al talloze levens verwoest. Zolang de ziekte jouzelf, gezins- of familieleden, nog niet heeft bereikt, lijkt de impact mee te vallen. Ja, je werkt thuis, mag amper het huis nog uit en je bent leraar en lerares van je eigen kinderen geworden. Prijs jezelf gelukkig als het daar bij blijft. Toch moeten we ook zorgen dat we niet ten onder gaan aan zorgen, zelfmedelijden en ander verdriet. Waarschijnlijk komen er ook positieve zaken uit deze crisistijd. Hoe moeilijk dat nu nog voor te stellen is. Je gaat dingen die je als vanzelfsprekend nam meer waarderen. Die heerlijke maaltijd een paar weken geleden in dat kleine restaurant een dorp verderop. Oh dat was heerlijk. Maar wat zou je er inmiddels niet voor over hebben om daar snel nog een keer te kunnen eten. Of gezellig op een terras in de zon een pint drinken met je vrinden. Een stevige omhelzing. Ach, zo kan ik wel doorgaan. Koester wat je hebt en geniet van de kleine dingen in het leven. Probeer ook te genieten van deze maandelijkse muziekquiz. De 4 vinylalbums hangen ook nu weer bij mij thuis aan de wand. Klaar voor jou om hun geheim te onthullen. Maar daar moet je wel wat moeite voor doen. Lees meer

Eén van de dingen die ik zelf mis, is het bezoeken van concerten. Mijn eerste concert is al verplaatst naar september. Ik houd mijn hart vast voor de drie festivals die ik in juni en juli zou gaan bezoeken. Uistellen lijkt in die gevallen geen optie. We gaan het zien. Het is niet het ergste in deze tijd. Hooguit 'jammer'. Dan doe ik het voorlopig wel met de muziek die ik thuis kan afspelen. En daar heb ik genoeg van kan ik je vertellen.

Maar wat is dan het thema "vinyl aan de wand"? Wie gaat het als eerste raden? Wie weet wat de overeenkomst is. Jullie hebben tijd genoeg om te puzzelen. Het is niet dat jullie ergens heen hoeven. Ik kijk uit naar de antwoorden. Wie weet is de figuurlijke handdruk en onmetelijke eer dan voor jou. Succes met raden.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (2)

 • Coby

  Coby

  01 april 2020 op 08:14 | #

  Hammersmith Odeon

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 april 2020 op 08:20 | #

   Is dit een record? Wow, snel gevonden Coby. Gefeliciteerd want het klopt helemaal!

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen