Thema april 2019

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand april?

Zullen we dit jaar een keer de grappen overslaan? Een keer niet op je hoede hoeven zijn is voor de verandering ook wel lekker. Deze 1 april geen kikker in je bil. Daarentegen is er als vertrouwd een nieuw thema "vinyl aan de wand". Een onschuldig raadseltje iedere 1ste van de maand. Bepaald geen grap. Ik ben op zoek naar de overeenkomst tussen de 4 albums die bij mij thuis aan de wand hangen. Die overeenkomst kan in alles zitten: de artiesten, de liedjes, de producer, de opnamestudio, de hoezen, je kunt het zo gek niet verzinnen. Lees meer

Vorige maand was ik erg gelukkig met het thema. Ik vond het een goed bedacht en verscholen thema. Maar hoe verscholen ook, het thema gaf zich snel gewonnen. Dit keer ben ik ook blij met het thema. Vooral blij hoe de albums er op de wand zullen uitkomen. Ik vind het in veel gevallen schitterende afbeeldingen. Er is vooral 1 hoes die er voor uit springt. Kunnen jullie raden welke dat is?

Als je denkt te weten wat het thema is, laat dan een reactie achter onderaan deze pagina. Wie weet is de eeuwige roem en onmetelijke eer voor jou deze maand. Succes met raden.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  5.0/5 rating 1 vote

Reacties (2)

 • Eddy van Buiten

  Eddy van Buiten

  04 april 2019 op 15:45 | #

  Speelkaarten op de hoes!

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   04 april 2019 op 15:49 | #

   Gefeliciteerd Eddy. Goed gezien. Wat gaf het weg? ;-)

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen