Thema april 2017

Wie raadt het thema elpeehoezen van de maand april?

Lieve mensen, de vier afbeeldingen die je ziet vormen samen géén 1 aprilgrap. Ik herhaal, het is géén 1 aprilgrap. Dit is serieus. Een zaak van eer, roem, glorie. Immers, wie droomt er nou niet van de maandelijkse quiz "vinyl aan de wand" te winnen? En wie eenmaal gewonnen heeft, die snakt naar meer. Het is net een ziekte. Een besmettelijke vorm van vinyleritis quizzeranus. Voor de mensen die deze quiz voor het eerst zien (ik kan het me bijna niet voorstellen). Ik ben op zoek naar een overeenkomst tussen 4 albumhoezen die bij mij thuis aan de wand hangen. Die overeenkomst kan werkelijk in alles schuilen. Niets is wat het lijkt. Lees meer

Zo'n maandelijkse quiz is een mooie manier om te ontsnappen aan de harde werkelijkheid. De wereld waarin we leven is soms niet zo fijn meer. De radicalisering, de fundamentele tegenstellingen die er zijn tussen groepen en overtuigingen, de 'verrechtsing' van vele westerse democratiën. Het gevoel dat je door allerlei inlichtingendiensten in de gaten wordt gehouden. Het is beangstigend. Sorry, ik draaf een beetje door. Wat ik eigenlijk zeggen wil: het is fijn om weer even lekker te quizzen; je wereldje klein te houden, zonder het gevoel dat je in de gaten gehouden wordt.

Als jij deze maand denkt te weten wat het thema is, laat dan een reactie achter onderaan deze pagina. Wie weet ben jij dan deze maand de gelukkige. Je krijgt dan de onmetelijke eer en een figuurlijke handdruk van mij! Rest mij jullie allen veel plezier toe te wensen bij het 'kraken'! Succes.

album 1 album 2 album 3 album 4
 • Geef het thema jouw waardering:
  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Reacties (3)

 • Martin sikkens

  Martin sikkens

  01 april 2017 op 19:59 | #

  Big brother is watching you

  antwoord

  • Webmaster Meijer

   Webmaster Meijer

   01 april 2017 op 20:51 | #

   Knap Martin. Zag je het meteen? Gefeliciteerd.

   antwoord

 • Martin sikkens

  Martin sikkens

  04 april 2017 op 22:12 | #

  uiteraard, dit in tegenstelling tot stevie wonder

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen